EN

לירז בלומנפלד

אנשים חכמים לא עושים דיאטה

כאשר כל העולם ממשיך להתפתח ולהתחדש בקצב מסחרר, ההנחיות התזונתיות נותרו אי שם מאחור, מיושנות, לא מבוססות ורחוקות מלהיות רלוונטיות. ההנחיות שיצאו מסוף שנות ה 70 ועד היום כמנטרה עייפה וכישלון חרוץ. בהרצאות שלי אני מביאה קול וגוון אחר, רוח רעננה ומתבקשת. אתם הולכים להיחשף לתזונה הכי נכונה ועכשווית שיש!
אתם הולכים להבין עד כמה לא הכרתם את המזונות הבריאים באמת והמזיקים באמת. כל המיתוסים הלעוסים ומאוסים שגדלנו עליהם הולכים להישבר ובמקומם אני אתווה עבורכם דרך אחרת, חדשה. העולם הופך חולה יותר ויותר, הכין אתם עומדים? את זה תגלו בהרצאות שלי
הרצאה לירז בלומנפלד
הרצאה לירז בלומנפלד

לירז בלומנפלד

אנשים חכמים לא עושים דיאטה

כאשר כל העולם ממשיך להתפתח ולהתחדש בקצב מסחרר, ההנחיות התזונתיות נותרו אי שם מאחור, מיושנות, לא מבוססות ורחוקות מלהיות רלוונטיות. ההנחיות שיצאו מסוף שנות ה 70 ועד היום כמנטרה עייפה וכישלון חרוץ. בהרצאות שלי אני מביאה קול וגוון אחר, רוח רעננה ומתבקשת. אתם הולכים להיחשף לתזונה הכי נכונה ועכשווית שיש!
אתם הולכים להבין עד כמה לא הכרתם את המזונות הבריאים באמת והמזיקים באמת. כל המיתוסים הלעוסים ומאוסים שגדלנו עליהם הולכים להישבר ובמקומם אני אתווה עבורכם דרך אחרת, חדשה. העולם הופך חולה יותר ויותר, הכין אתם עומדים? את זה תגלו בהרצאות שלי
נטורופתית, מרצה, מייעצת ומפתחת תוכניות דיגיטליות. מומחית בתזונה קטוגנית, דלת פחמימות וצומות לסירוגין למעלה מעשור בקליניקה הפרטית ובמרכז לרפואה היפרברית ומחקר (תא לחץ) בבית חולים אסף הרופא. לירז כותבת מאמרים ומתראיינת באופן קבוע בתכניות טלוויזיה שונות. בעבר שידרה ברדיו אינטרנטי וכיום בעלת פודקאסט – "עושים תזונה.נקודה." הכל על תזונה קטוגנית, דלת פחמימות וצומות לסירוגין. בנוסף, לירז לוקחת חלק בפרויקטים רפואיים, בין היתר מנחה-במחקר על חולי טרום סוכרת מטעם חברת LUMEN, בבית חולים איכילוב. כמו כן, לירז פיתחה תכנית דיגיטלית הראשונה מסוגה המותאמת לנשים לפי המחזוריות החודשית לירידה במשקל.

הרצאות

הרצאת הדגל – הרצאה מרתקת העוסקת בבסיס המטבולי-הורמונלי של מנגנון ההשמנה. הסבר מעמיק על הנושא החם בעולם המדע – תנגודת לאינסולין כתהליך מטבולי המביא להשמנה ולתחלואה. הרצאה מרתקת המועברת בצורה פשוטה על המנגנונים השולטים בגוף שלנו וכיצד ניתן לעשות שינוי אמיתי ולהפוך את המצב באמצעות תזונה נכונה במטרה לרדת במשקל.
היום בעידן הדיגיטלי המידע הרפואי נגיש כל כך. מחקרים חדשים מתפרסמים והמלצות לגבי צריכת המזון שלנו משתנים תדיר. מידע זה מבלבל ואף סותר. למי עלינו להאמין? מה עלינו לאכול? הרצאה זו מביאה את היסטוריית המזון שלנו-כפי שהיא, בלי מסננים, בלי אינטרסים פוליטיים וכלכליים. החל מההנחיה הראשונה לתזונה ועד היום. תופתעו לגלות איזה שינויים עבר המזון ואילו בעיות חדשות הוא אסף בדרך. ההרצאה תעסוק בשאלות אשר כולנו שואלים את עצמנו בכל יום. הידע אשר הוצפנו בו לאורך השנים, תוך התעלמות מדפי ההיסטוריה, וניסיון להבין מה המניע, ומה תפקידם של גלגלי הפוליטיקה והכסף בצלחת שלנו?
חדשנות בתזונה בשילוב פרקטיקה – המדע והמחקרים מאחורי תזונה דלת הפחמימות ותזונה קטוגנית. התזונה הכי טרנדית פה בשביל להישאר. לנצח. מהו סוד הצלחתה? מהם העקרונות החשובים להבנה? ומה חשוב לדעת לפני שקופצים לעבר השינוי. הרצאה זו כוללת גם הדרכה פרקטית ומקצועית מהחלוצה בתחום עם ניסיון למעלה מעשור בטיפול באמצעות תזונה זו.

הזמן הרצאה

מרצים נוספים

Lucy Aharish

Arab Israeli Journalist and News anchor

ג׳ונתן אלחורי מרצה גאה

Jonathan Elkhoury

Lebanese, public diplomacy adviser in Israell

Prof. David Passig

Israeli famous futurist

איתי אנגל הרצאות עיתונאות

Itai Anghel

Journalist, field correspondent in the Middle East

הזמן הרצאה

בשליחת הודעה זו אני מאשר/ת להלו- המרכז למרצים וסדנאות לשלוח אליי הצעות רלוונטיות בתחום המרצים והסדנאות

איך אפשר לעזור?

בשליחת הודעה זו אני מאשר/ת להלו- המרכז למרצים וסדנאות לשלוח אליי הצעות רלוונטיות בתחום המרצים והסדנאות

דילוג לתוכן